Monday, September 5, 2016

HILLARYS








Kuna mul on siin parasjagu töö ja uue elukoha otsimine käsil, siis ärkasin täna varem - juba kell 8.30!!! (Jah, mu unerežiim on väga paigast ära.) Leidsin eile ühe laheda maja, kus saab toa rentida, aga kuna maja asub Sorrentos, mis on siit Scarboroughst umbes 7km, siis jala ei hakanud minema, vaid majakaaslane viis mind tööle minnes ära. Uus maja oli väga ilus ning lähen järgmisel esmaspäeval uuesti sinna, et ka teise inimesega kohtuda, kes seal elab. Ma nii nii loodan, et saab sinna elama minna, sest Sorrento ise ka on lihtsalt uskumatult ilus - suured majad, võib öelda, et osad on isegi hiiglaslikud, mille ees on suured kaatrid, majaesised peenrad ja muru on täiuslikkuseni viimistletud ning puhtaid tänavaid ääristavad palmid. Lisaks sellele asub piirkond ooekani ääres ning on väga rahulik. Mida veel tahta?!

Maja vaadatud, kõndisin 1,5km eemal asuvasse Hillarys Boat Harbourisse, mis on lihtsalt ülilahe koht!!! Palju jahte ja purjekaid, palju restorane, palju kohvikuid, palju jalutavaid inimesi, palju kajakaid - nii mõnus. Otsustasin hakata järjest söögikohti läbi käima, et küsida, kas nad võtavad inimesi tööle ning minu õnneks juba esimeses kohas öeldi, et võin homme proovipäevale minna. Sain kohe leti taga paar lattet ka teha ja töötajad olid megasõbralikud ja toredad, mis on väga vahva.

Jalutasin veel Hillarys ringi ja sõin friikartuleid ja nautsin seda imelist kohta, tegin pilte ja lõpuks sõitsin kahe bussiga kesklinna. Ostsin sealt mõned asjad ning mõtlesin kaua, kas raatsin kohvikusse minna või mitte, aga mõte chaist ja banana breadist oli liiga vastupandamatu, niiet otsustasin siiski selle 9 dollarit kulutada. Kokkuvõtteks võib öelda, et täna oli väsitav aga äärmiselt mõnus päev!



No comments:

Post a Comment